Начало Бокс Златан и Гробаря надъхаха Тайсън Фюри (ВИДЕО)
0

Златан и Гробаря надъхаха Тайсън Фюри (ВИДЕО)

Златан и Гробаря надъхаха Тайсън Фюри (ВИДЕО)
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри (30-0-1) получи мощна подкрепа, буквално и преносно, от някои от водещите лица на спорта в глобален мащаб. Сред тях се откроиха две имена, които със сигурност оставиха следа в своите спортове.

Става въпрос за самообявилия се за по-ценен за Париж от „Айфеловата кула“ и най-добър футболист в историята Златан Ибрахимович, както и легендата на кеча „Гробаря“. Двамата призоваха „Циганския крал“ да нокаутира Дионтей Уайлдър (42-1-1), но да го направи с класа и финес.

„Тайсън Фюри, приятелю, какво става? Надявам се си добре и лагерът е минал гладко. Пожелавам ти успех, макар да нямаш нужда от него. Ти си на ниво да правиш история. Хората ти се възхищават, ти си вдъхновение за всички, така че продължавай да си себе си, това е най-важното. Направи ми услуга – излез и танцувай на ринга, направи онова, което трябва. Отведи пояса у дома и продължавай напред, да натискаш и да печелиш. Всичко най-добро, пази се и да знаеш, че ще гледам, затова направи така, че да се забавлявам“, призова Ибрахимович. Шведът бе нападател на любимия на Фюри „Манчестър Юнайтед“, като двамата са се засичали не веднъж при стадиона на „Олд Трафорд“.

„Хей, шампионе! Аз съм Гробаря от WWE, просто исках да се свържа с теб и да ти пожелая късмет на мача, не че имаш нужда от такъв. Ти вече премаза този тип доста прилично и не се съмнявам, че ще го направиш отново. Просто исках да знаеш, че ще гледам и ми се иска да видя как го поваляш още веднъж. Да го прегазиш и когато се надвесиш над него, само за мен, погледни надолу към него и му кажи „Почивай в Мир!“, гласи съобщението на „Гробаря“. Въпросната реплика е запазена негова марка от десетилетията, които прекара в кеча и WWE.

Боксовата гала започва в 4:00 (българско време) в неделя, 10-ти октомври и ще бъде предавана пряко по телевизия RING. Главното събитие между двамата се очаква да стартира около 6:00 ч. наше време.

Актуални коефициенти за боксовия мач можете да намерите на sesame.bg.

Boec.BG също ще следи срещата за вас рунд по рунд, а всичко най-важно около мега събитието ще може да намерите на сайта ни.