Начало Бокс Фюри ще качва килограми в търсене на зрелищен нокаут

Фюри ще качва килограми в търсене на зрелищен нокаут

Фюри ще качва килограми в търсене на зрелищен нокаут
0

Тайсън Фюри ще качва килограми за третия сблъсък с Дионтей Уайлдър. Световният шампион на WBC в тежка категория сам призна, че ще увеличава масата си в търсене на тежък нокаут.

По негови думи ще излезе на ринга на 24 юли с над 135-килограмово тегло. Най-впечатляващото при него е, че въпреки огромните си размери е изключително повратлив и бърз.

„Краля на циганите“ се кани този път да нокаутира Уайлдър дори още по-бързо. Все пак това крие известна доза риск.

Той рязко смени тактиката от първия сблъсък, когато точкуваше и тактически надигра американеца. Тази тактика бе продиктувана от тогавашния му треньор Бен Дейвисън.

Впоследствие Фюри излезе с изцяло нов треньорски щаб на реванша и стратегията му беше да подходи с агресия от първата секунда.

Сблъсъкът смаза психически „Бронзовия бомбардировач“, който месеци наред не спря да си търси оправдания.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.