Начало Бокс Дионтей Уайлдър оправда поведението си (видео)

Дионтей Уайлдър оправда поведението си (видео)

Дионтей Уайлдър оправда поведението си (видео)
0

Бившият световен шампион в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър оправда поведението си по време на пресконференцията с настоящия носител на короната Тайсън Фюри. „Бронзовия бомбардировач” отказа да отговаря на въпроси и като цяло да слуша какво има да му каже „Циганския крал”, като през цялото време си бе пуснал музика.

За мен това е бизнес, не съм дошъл тук, за да се заигравам. Говорейки за този конкретен мач, всичко е бизнес. Ще ги оставя те да движат цирка, да промотират. И да видим дали той ще издържи, защото не смятам, че ще успее. Преди бяхме като партньори в престъпление – аз бях Батман, а той Робин, но вече не”, коментира Уайлдър.

Американецът допълни, че не е искал да слуша Фюри, защото е знаел, че няма да чуе нищо ново от него.Той говори едно и също. Не исках да чуя нищо. Те просто няма какво да ми кажат. Аз съм се устремил към нещо и няма какво ново да науча от тях. Това е трети епизод от този сблъсък, така че всичко е по старому”, каза още Дионтей.

Той добави, че действията му говорят повече от приказките. „Ако ме следите в социалните мрежи, би трябвало да знаете за какво се готвя. Действията говорят много повече от приказките. Предстои да видите още много екшън от мен”, завърши бившият световен шампион.