Начало Бокс Фюри и Уайлдър готвят грандиозно шоу
0

Фюри и Уайлдър готвят грандиозно шоу

Фюри и Уайлдър готвят грандиозно шоу
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри (30-0-1) и Дионтей Уайлдър (42-1-1) подготвят много сериозно шоу при първата си среща, лице в лице, след година и половина пауза. Двамата ще застанат един до друг тази вечер в Лос Анджелис и определено има какво да си кажат.

Поводът за събирането им е първата пресконференция, която ще се проведе преди битката им на 24 юли в Лас Вегас. „Циганския крал” и „Бронзовия бомбардировач” трябва да сложат край на спора и съмненията кой е по-добър, провеждайки третия си сблъсък на ринга. До битката се стигна, след като съдът в САЩ призна за основателни претенциите на Уайлдър, че Фюри първо трябва да направи реванш с него, преди да боксира с Антъни Джошуа (24-1) за останалите световни титли.

При последната им среща през февруари миналата година Тайсън нанесе сериозни щети, не само по тялото на Дионтей, но и по реномето му. Той детронира тогавашния шампион с технически нокаут в 7-ия рунд, като доминираше през цялото време на битката. След нея пък Уайлдър отказа да признае резултата, като намери оправдание за него в дрехите, треньора си, отровена вода, мръсен удар и т.н.

На фона на развоя на събитията, тази вечер около 23:00 часа българско време се очертава да станем свидетели на сериозни размени на реплики, закани и интересни моменти. Никой не може да предвиди в какво настроение ще излезе на пресконференцията Фюри, предвид и неговите чести превъплъщения през годините.

Припомнете си какво стана при последната среща на Тайсън и Дионтей

„Бензинените“ юмруци на Фюри нокаутираха безпомощен Уайлдър