Начало Бокс Фюри и Уайлдър подписаха, бият се на 24 юли (видео)
0

Фюри и Уайлдър подписаха, бият се на 24 юли (видео)

Фюри и Уайлдър подписаха, бият се на 24 юли (видео)
0

Трилогията между Тайсън Фюри (30-0-1) и Дионтей Уайлдър (42-1-1) е подпечатана с мастило. Двамата ще имат възможност веднъж, и може би завинаги, да разрешат спора помежду си и да определят кой действително е по-добрият. След година и половина, множество противоречия, закани и оправдания, „Циганския крал” и „Бронзовия бомбардировач” ще се изправят отново един срещу друг.

Двамата оповестиха, че са подписали договора за трети сблъсък, който трябва да се проведе на 24 юли в Лас Вегас. До този развой на събитията се стигна, след като съд в САЩ стигна до решение, че Фюри няма право да боксира с Антъни Джошуа (24-1) преди да даде реванш на Уайлдър. Всичко това се случи в етап, в който се считаше за абсолютно сигурно, че британците ще се срещнат на 14 август в Саудитска Арабия…

WBO задължи Джошуа да боксира с Усик

В професионалния боксов свят обаче сме свикнали да ставаме свидетели на какви ли не обрати. Не е изключено и сега да видим такъв, но този път е малко вероятно. Защото в същото време Джошуа вече се готви да защити титлата си на WBO срещу Александър Усик (18-0) на същия този 14 август.

Уайлдър, договорът е подписан. Ще бъдеш премазан. И като казвам премазан, имам предвид наистина смазан, смазан, смазан, разбит. Предстои да усетиш какво е пак да те нокаутирам. Ще издържиш само един рунд. Душата ти е моя, моджото ти е мое, всичко”, изригна Фюри, след като подписа документите за сблъсъка.