Начало Бокс Абдурозик нападна Тайсън Фюри в ресторант (ВИДЕО+СНИМКА)

Абдурозик нападна Тайсън Фюри в ресторант (ВИДЕО+СНИМКА)

Абдурозик нападна Тайсън Фюри в ресторант (ВИДЕО+СНИМКА)
0

Един от най-известните малки хора в света в момента – Абдурозик нападна с боксови ръкавици в гръб световния шампион в тежка категория на WBC – Тайсън Фюри. Това се случи в един от известните ресторанти в Дубай, Обединени арабски емирства.

Станалият световно известен със заканите и спречкванията между него и Хасбула Магомедов, поздрави Фюри и го попита как се чувства след което демонстрира качествата си в бокса въхру Фюри. Ирландецът, от своя страна, заяви, че е голям фен на Абдурозик.

Случката стана пред приятели на „Циганския крал“, сред които беше и Джоузеф Паркър (бивш световен шампион при най-тежките на WBO).

„Идвам за теб, Тайсън Фюри“, написа Абдурозик в профила си в Instagram.

206-сантиметровият боксьор дори се снима с един от най-известните малки хора в света в момента. Умар Кремльов, който е президент на Международната боксова федерация (AIBA), беше един от първите коментирали публикацията. Той поздрави и двамата.

Припомняме, че в последната година интересът и популярността на малките хора, сред които Хасбула Магомедов, Абдурозик и Ерали Бойгобилов расте неимоверно.

Тримата са канени на различни големи бойни гали в различни спортове.

Популярността им нарастна неимоверно след като се заговори за организирането на двубой в UFC между Абдурозик и друг любител на бойните спортове, който е на сходни години и имащ същото заболяване като него – Хасбула Магомедов (Хасбик).

Наскоро дори Ерали и Абдурозик се срещнаха на боксова гала в Узбекистан. Двамата се обсипаха със заплахи на ринга, а след това Абдурозик се позабавлява, посрещнат като звезда, в един от най-известните ресторанти в Ташкент, където дори потанцува с главния готвач.