Начало Други Хасбула се ядоса и нападна опонент на Абдурозик (ВИДЕО)

Хасбула се ядоса и нападна опонент на Абдурозик (ВИДЕО)

Хасбула се ядоса и нападна опонент на Абдурозик (ВИДЕО)
0

Хасбула Магомедов, който е известен още като Хасбик, продължава да развеселява феновете си. Малкият голям човек сподели видео в социалните мрежи. На него той застава лице в лице с Ерали, който е с подобно на неговото заболяване.

След провокация, Хасбула нападна Ерали, а хората се втурнаха да ги разтървават.

Припомняме, че популярността на Хасбула нарастна неимоверно в последните месеци като дори се заговори за организирането на двубой в UFC между него и друг любител на бойните спортове, който е на сходни години и имащ същото заболяване като Хасбик – Абдурозик.

Хасбула Магомедов е малък човек, с ръст едва един метър и тежащ 20 килограма. По непотвърдена информация Хасбик е на 19 години.

Малкият голям човек дори беше поканен на събитието UFC 267, състояло се в Обединените арабски емирства. Хасбула беше в епицентъра на всички интересни събития на турнира в Абу Даби, като се превърна в единствения гост на събитието, влязъл в октагона.

Интересното е, че точно Ерали излезе на ринга срещу Абдурозик, с който Хасбула трябваше да се бие като се говореше дори за двубой в UFC.

Ерали и Абдурозик се срещнаха на боксова гала в Узбекистан преди дни. Двамата се обсипаха със заплахи на ринга, а след това Абдурозик се позабавлява, посрещнат като звезда, в един от най-известните ресторанти в Ташкент, където дори потанцува с главния готвач.