Начало ММА Джейк Пол: Бих се пробвал срещу Хабиб в ММА
0

Джейк Пол: Бих се пробвал срещу Хабиб в ММА

Джейк Пол: Бих се пробвал срещу Хабиб в ММА
0

Ютубърът-боксьор Джейк Пол е заинтересован от участие в ММА битки, но не мисли да влиза в клетката преди да е напълно готов……освен, ако някой промоутър не му предложи мноого пари.

„Имам интерес да се пробвам в ММА, но трябва да упражнявам ритниците си и джу джицуто ми поне две години. Освен ако парите на са наистина много, не бих бързал с преминаване към ММА. Но засега никой не ми е предлагал добра офера“, заяви 25-годишният американец пред „The MMA Hour“.

Според бившият шампион на UFC в „лека“ категория Хабиб Нурмагомедов, той се е свързал с отбора на Пол и е изразил желанието си ютубърът да се приседини към неговата организация „Eagle FC“. Джейк твърди, че такова нещо не се е случило. Популярният американец допълни, че за да премине към ММА някой трябва да му предложи „поне 25, 30 милиона долара“.

„Бих се пробвал в ММА срещу Хабиб, ако ми отправят добра оферта. Това би било вълнуващо. Ако имам повече време да тренирам, ще съм още по-развълнуван за такъв двубой. Мисля, че можем да продадем около 2 милиона пей-пър-вюта. Трябва просто да работя върху борбата си, защото в стойка ще до надиграя“, категоричен е Джейк Пол.

Хабиб Нурмагомедов се оттегли от професионалния ММА след 29 победи в 29 двубоя. Неговата последна битка бе срещу Джъстин Геджи на 24-и октомври, 2020-а. След последния двубоя на „Орела“, Пол записа четири поредни победи, като в три от случаите приключва срещите си с ТКО/КО/.

Има ли шанс Пол срещу Хабиб в клетката?

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".