Начало ММА Димитриъс Джонсън се завръща през март в двубой със специални правила
0

Димитриъс Джонсън се завръща през март в двубой със специални правила

Димитриъс Джонсън се завръща през март в двубой със специални правила
0

Един от най-добрите бойци в категория „муха“ за всички времена Димитриъс Джонсън ще се завърне в клетката на 26-и март. Той ще изиграе двубой по „специални правила“ с муай тай звездата на азиатската бойна верига ONE FC, Родтанг Джитмуангнон. Новината бе съобщена от президанта на ONE FC Чатри Ситиодтонг в предаването „The MMA Hour“. Срещите бяха

Бившият шампион на UFC и муай тай майстоът Родтанг ще премерят сили на събитието ONE X в Сингапур. Галавечерта трябваше да се изиграе на 5-и декември, 2021-а, но заради COVID-19 рестрикции, бе отложена. Очаква се на 26-и март да видим първо събитие на ONE FC с публика от март, 2020-а.

Ситиодтонг потвърди също, че бившият шампион на UFC Еди Алварес, Шиня Аоки и Сейдж Норткът също ще се изиграят двубои на събитието, но все още не може да разкрие съперниците им.

Правилата за сблъсъка Джонсън-Родтанг гласят, че ще редуват рунд муай тай с рунд ММА в рамките на три части. Битката ще започне с рунд по правилата на муай тай. Бойците ще носят ММА ръкавици от 4 унции.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".