Начало Други Хасбула демонстрира бойните си умения (ВИДЕО)

Хасбула демонстрира бойните си умения (ВИДЕО)

Хасбула демонстрира бойните си умения (ВИДЕО)
0

Хасбула Магомедов, известен още като Хасбик, продължава да развеселява феновете си. Малкият голям човек сподели видеа в социалните мрежи, показвайки своите бойни умения.

В първото популярният влогър и близък приятел на бившия абсолютен шампион в лека категория на UFC – Хабиб Нурмагомедов, е „притиснал“ на земята дагестански боец.

В по-скорошно качения пост, Хасбула вече води битка срещу двама, върху музика от филм за легендарния исторически герой Ахил.

Припомняме, че популярността на Хасбула нарастна неимоверно в последните месеци като дори се заговори за организирането на двубой в UFC между него и друг любител на бойните спортове, който е на сходни години и имащ същото заболяване като Хасбик – Абдурозик.

Хасбула Магомедов е малък човек, с ръст едва един метър и тежащ 20 килограма. По непотвърдена информация Хасбик е на 19 години.

Малкият голям човек дори беше поканен на събитието UFC 267, състояло се в Обединените арабски емирства. Хасбула беше в епицентъра на всички интересни събития на турнира в Абу Даби, като се превърна в единствения гост на събитието, влязъл в октагона.