Начало Бокс Обявиха правилата за „Битката на чудовищата“
0

Обявиха правилата за „Битката на чудовищата“

Обявиха правилата за „Битката на чудовищата“
0

Сблъсъкът между Мартин Форд и Саяд Гариби, известен като „Иранския Хълк“, вече има официални правила. Двамата гиганти ще се изправят един срещу друг в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април. Двубоят им ще бъде официален и ще бъде вписан в боксовата статистика.

Британецът, който е сред най-известните „злодеи“ в екшън филмите в последните години, заедно с „Иранския Хълк“ си разменяха серия от „любезности“ в социалните мрежи. Двамата се заканват един на друг от доста време, а рингът, на който трябва да разрешат спора си, ще бъде допълнително подсилен, за да издържи габаритите им.

Двубоят ще се проведе в 4 рунда по 2 минути. Той ще бъде съблюдаван от ПБА (Професионалната Боксова Асоциация). В следващите седмици трябва да бъдат обявени и подгряващите сблъсъци, които ще включват популярни имена от шоубизнеса. Билетите пък ще се пуснат в продажба от 11 февруари.

Рингът ще бъде възможно най-големия, като размер, който е допустим според ПБА. Форд и „Иранския Хълк“ ще боксират с ръкавици от 14 унции. Трима съдии ще точкуват отстрани на ринга и ако не се стигне до нокаут, тяхното решение ще бъде взето като официално.