Начало Бокс Гоцев: Джо Джойс ни потърси за мач с Кубрат Пулев

Гоцев: Джо Джойс ни потърси за мач с Кубрат Пулев

Гоцев: Джо Джойс ни потърси за мач с Кубрат Пулев
0

Британецът Джо Джойс е сред възможните опции за мач с Кубрат Пулев. Това съобщи мениджърът на българина Ивайло Гоцев.

Новината бързо предизвика сериозен отзвук на Острова, където възлагат надежди на Джойс за мач за някоя от световните титли през 2022 година – било то срещу Тайсън Фюри или Олександър Усик/Антъни Джошуа.

„Кубрат определено очаква добри мачове през следващата 2022 година. Получаваме доста оферти. Джо Джойс също ни потърси. Кубрат няма да отсъпи пред никого. Всичко зависи от това как той иска да излезе на ринга и колко дълго иска да продължи“, сподели Гоцев пред „Скай спортс“.

„Да, това е така. Те се свързаха с нас, но когато нещата станат по-сериозни, знаят на кого трябва да се обадят. Искам да се чуя лично с Франк Уорън (б.а. промоутър на Джойс)“, отговори Гоцев на въпрос дали наистина Джойс ги е потърсил.

В неделя Пулев ще се изправи срещу Франк Мир на триъгълен ринг по правилата на триад. Форматът е с цел да противопостави боксьори и ММА бойци.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.