Начало Бокс Шанън Бригс и Рампейдж Джаксън трупат актив на гърба на Кобрата (ВИДЕО)
0

Шанън Бригс и Рампейдж Джаксън трупат актив на гърба на Кобрата (ВИДЕО)

Шанън Бригс и Рампейдж Джаксън трупат актив на гърба на Кобрата (ВИДЕО)
0

Бившият световен шампион в тежка категория на професионалния ринг Шанън Бригс и доскорошното страшилище от октагона на UFC в лека тежка категория Рампейдж Джаксън си спретнаха любопитна среща в Арлингтън. Двамата се засякоха „случайно” в часовете преди, както и по време на пресконференцията на Кубрат Пулев и Франк Мир. И опитаха да откраднат момента разменяйки си реплики и закани.

Бригс и Джаксън най-вероятно ще са следващия главен мач, който ще бъде организиран от „Трилър” на триъгълния ринг. Двамата от няколко години се обиждат в социалните мрежи, но сега имаха възможност да се видят и лице в лице. В типичния си стил Шанън обрисува доста цветущо визията на бившия шампион на UFC. В един момент от видеото двамата едва не се спречкаха наистина, като Бригс взе трипод на една от камерите, заканвайки се да удари актуалната филмова звезда с него.

Любопитното е, че това не е първият случай, в който Кубрат Пулев се готви за мач, а Шанън Бригс излиза на преден план. През 2014-а Кобрата участва в пресконференция и открита тренировка за битката с Владимир Кличко в Германия. Тогава американецът отново пристигна, за да засипва със закани действащия по онова време световен шампион, търсейки начин да осигури двубой с него.

Припомняме, че Кобрата се очаква да се качи на триъгълния ринг в неделя рано сутринта, след 3:00 часа българско време. Той ще боксира с малко по-свободни правила срещу бившия шампион на UFC в тежка категория Франк Мир. Галавечерта може да се гледа на живо по Fite.tv.