Начало Бокс 91-годишна жена мотивира Кобрата преди битката с Франк Мир
0

91-годишна жена мотивира Кобрата преди битката с Франк Мир

91-годишна жена мотивира Кобрата преди битката с Франк Мир
0

Кубрат Пулев получи изненадваща допълнителна мотивация за предстоящата битка с Франк Мир. Най-успешният ни боксьор при професионалистите ще се изправи срещу бившия световен шампион на UFC в тежка категория на 27 ноември в Тексас. Двамата ще боксират на галавечер с малко по-различни правила от боксовите, в триъгълен ринг на събитието „Триад Комбат”.

За да почерпи още малко сила, днес Кобрата се срещна с един от най-скъпите му хора – 91-годишната му леля Ели. Той седна на една маса с нея, за да поговори с възрастните хора в един старчески дом и да почерпи вдъхновение.

Живот-красота, живот-вдъхновение. Животът заслужава да се живее”, категорична е сестрата на бащата на братя Пулеви – покойният Венко Пулев. На 91 години тя продължава да чете книги и да се вълнува за кариерата на своя племенник, като не пропусна да го разпита за предстоящата среща и му благодари за посещението.

Който не цени живота е глупак! Трябва да бъдат хората умни и добри. Има нужда държавата от млади, предприемчиви и истински хора”, добави Кобрата пред камерата на bTV.

Усмихвайте се по-често. Както е казал Бог – така е. Човек трябва да се усмихва и да бъде щастлив!„, пожела Кобрата на възрастните хора, запазили духа си. И обеща скоро да се върне отново.

Любопитното е, че макар мачът с Франк Мир да се провежда в триъгълен ринг и по-малко по-различни боксови правила, той все пак ще се брои в професионалната визитка на Кобрата. Дотук Пулев има 28 победи и 2 поражения, а последната му среща бе на 12 декември миналата година, когато отстъпи с нокаут в 9-ия рунд на Антъни Джошуа в битка за 4 от световните пояси.

Mark Robinson/ Matchroom Boxing