Начало ММА KSW планира 12 събития през следващата година
0

KSW планира 12 събития през следващата година

KSW планира 12 събития през следващата година
0

Европейската организация за битки по правилата на ММА „Konfrontacja Sztuk Walki“ (KSW) обяви, че планира 2022 да бъде най-ангажираната година за организацията с 12 събития в рамките на 12 месеца. През 2021 веригата организира седем галавечери, което беше рекорд за компанията в 17-годишната и история.

KSW обявиха също, че платформата „Viaplay“ ще излъчва битките им в десет държави, като съвместната им работа започва още през декември, 2021. Държавите, които ще могат да гледат сблъсъците от KSW по „Viaplay“ са Полша, Швеция, Норвегия, Дания, Финландия, Исландия, Естония, Латвия, Литва и Нидерландия. Новините бяха съобщени от единият от собствениците на KSW Мартин Левандовски.

„KSW привлича много и различни фенове и се установи като най-добрата ММА организация в Европа. Партньорството на „Viaplay“ с KSW идва точно навреме. Развълнувани сме да помогнем на ММА талантите от Европа да реализират мечтата си да се състезават пред международна аудитория“, коментира представителят на „Viaplay“ Питър Норелунд.

Следващото събитие на KSW ще се състои на 18-и декември в Гливице, Полша. То ще бъде оглавено от сблъсък в „средна“ категория между настоящия шампион Мамед Калидов и шампиона в по-леката дивизия Роберто Солдич. Това ще бъде последната галавечер за година на KSW.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".