Начало ММА Ян Блашковиц: Няма къде да се скриеш, Джони
0

Ян Блашковиц: Няма къде да се скриеш, Джони

Ян Блашковиц: Няма къде да се скриеш, Джони
0

Ян Блашковиц все още търси битка с шампиона на UFC в полутежка категория Джон Джоунс. Поредната демонстрация на поляка, че иска шампионски двубой, се случи в Twitter. Нокаутьорът публикува колаж от известния хорър филм „Сиянието“ със своя лик и този на Джоунс.

„Първо се опитваш да се скриеш в затвора, след това искаш да се преместиш в друга дивизия. Наистина няма как да избягаш от съдбата си, няма къде да се скриеш, Джони“, написа Блашковиц.

Под „преместиш в друга дивизия“ Ян визира коментарите в последните дни за евентуален сблъсък между камерунския боец в тежка категория Франсис Нгану и „Боунс“. Двамата бяха спрягани за супер-двубой от фенове и медии и дори си размениха няколко словесни закачки. Въпреки това, по последна информация от самия Джон Джоунс, такъв двубой няма да се играе.

След последната победа на Блашковиц през февруари полякът предизвика Джон Джоунс. Тогава Джоунс изрази съгласието си в социалните мрежи, но такава битка не обявена официално. Блашковиц е в серия от три поредни победи (над Кори Андерсън, Джакаре Соуса, Люк Рокхолд) и има общо седем в последните си осем битки.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".