Начало Бокс Пуснаха от затвора скандален полски промоутър

Пуснаха от затвора скандален полски промоутър

Пуснаха от затвора скандален полски промоутър
0

Промоутърът на Световната федерация за боеве с голи ръце (WBKFF) – Томаш Станкиевич, вече е на свобода. Самозванецът все още не е платил нито цент на бойците и служителите за единствената бойна галавечер на организацията.

Станкиевич излежа едногодишната си присъда във федерален затвор за измами с ипотеки на стойност 2,4 милиона щатски долара.

WBKFF 1: Rise of the Titans е едно от първите бойни шоута с мачове с голи ръце в САЩ, след като законите позволиха провеждането на дисциплината.

Бившите състезатели на UFC Крис Лебен и Фил Барони участваха в главното събитие. Двамата получили фалшиви чекове, а Томаш не се разплатил дори с хотела, в който бойците били настанени за галата.

Към момента е много вероятно Станкиевич да бъде депортиран в Полша преди да му бъдата повдигнати още куп обвинения.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.