Начало Бокс Шанън Бригс срещу шампион от UFC
0

Шанън Бригс срещу шампион от UFC

Шанън Бригс срещу шампион от UFC
0

48-годишният бивш световен шампион по бокс в тежка категория, версия WBO, Шанън Бригс е готов отново да се качи на ринга след 4-годишно прекъсване.

Американецът обяви, че възнамерява да направи два двубоя през пролетта – един през април и един през май, като за втория се надява да се изправи срещу бившия носител на титлата в тежка категория на UFC Рико Родригес в мач без ръкавици.

„Очаквам с нетърпение да се бия с Рико или с когото ми предложат. Но, ако могат да ми го осигурят, ще го нокаутирам с удоволствие. Беше велик шампион в UFC. От това, което чувам за него, разбирам, че е и сносен боец. Но говори много глупости. Чувал съм какви ги плямпа за мен. Ако е вярно, знаете ли какво? Давай, шампионе. Да го направим! Със сигурност ще имам мач късно през април, а след това ще се бия без ръкавици през май. В мача с ръкавици ще изтупам малко прахът и след това ще ги сваля. Но си оставам боксьор завинаги. Целта ми е да подобря рекорда на Джордж Форман. Бях последният му съперник и бих искал да стана най-възрастния световен шампион в историята на тежката категория и единственият, който се е бил в три различни десетилетия“, каза Бригс пред BoxingScene.com.