Начало ММА Джон Джоунс разясни с кого ще се бие

Джон Джоунс разясни с кого ще се бие

Джон Джоунс разясни с кого ще се бие
0

Шампионът на UFC в полутежка категория – Джон Джоунс, даде светлина за бъдещето си в смесените бойни изкуства. „Боунс“ засипа феновете си с вълна от публични съобщения в социалната мрежа Twitter. От тях можем да заключим, че бъдещето на американеца е в тежка категория.

Той е на мнение, че вече е победил Израел Адесаня още преди да са влезли в клетката:

„Този ме засипа с обиди и аз само му отвърнах. Треньорът му каза, че съм твърде подъл и лош. Няма какво да продължавам, явно вече спечелих тази война.“

След това отговори на Доминик Рейес, който до момента е непобеден и е четвърти в ранглистата на UFC в полутежка категория.

Снимка: БТА

„Много като теб говориха глупости, но досега всички паднаха. Ти ще последваш съдбата им“, убеден е Джоунс.

На въпрос от български борец от НСА – Велин Иванов, дали ще докаже, че е най-великият като се качи в тежка категория – „Боунс“ призна:

„Просто трябва да изчакам Стипе Миочич и Даниел Кормие. Нека тези глупаци в моята категория първо се разберат. Нека видят кой би ме затруднил най-много. Но ще ми трябват няколко месеца да кача мускулите, които са ми нужни за следващото стъпало“, добави Джон Джоунс.

„Така е най-добре, защото винаги ще се появява следващ претендент“, завърши шампионът.

Мнозина са на мнение, че мач срещу Миочич би предизвикал сериозен интерес и Дейна Уайт вече го обмисля.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.