Начало Бокс „Най-страшният човек“ лек като перце за „Иранския Хълк“
0

„Най-страшният човек“ лек като перце за „Иранския Хълк“

„Най-страшният човек“ лек като перце за „Иранския Хълк“
0

„Най-страшният човек“ – Мартин Форд публикува кадри в социалните мрежи и демонстрира отлична скорост. Британецът ще се изправи срещу Саяд Гариби, известен като „Иранския Хълк“. Двамата ще се срещнат на боксовия ринг на 2 април в „О2 Арена“ в Лондон, като още отсега интересът към събитието е огромен.

Сблъсъкът ще бъде дебют на двамата на професионалната сцена и в същото време ще осигури най-тежкия възможен двубой в историята на спорта. Форд е с тегло от 150 килограма, докато „Иранския Хълк“ е около 170 кг.

За габаритите си обаче 39-годишния екшън герой, който доби слава с участията си в редица касови продукции, се движи изключително бързо. Той публикува серия от видеа на профила си в Инстаграм, на които демонстрира скорост като на човек от лека категория.

Тренирам по 4-5 часа на ден и в момента се чувствам в невероятна кондиция. Промяната за мен е сериозна, защото преди не съм правил подобни упражнения. Извършвам чудесни аеробни занимания, които се отразяват отлично на тялото ми“, информира Форд.

Той допълва, че вече е започнал да прави и боксови спаринги. „Най-страшният човек“ обаче отказа да назове имена на хора, с които тренира.