Начало ММА Порие иска битка с Конър на боксовия ринг
0

Порие иска битка с Конър на боксовия ринг

Порие иска битка с Конър на боксовия ринг
0

Дъстин Порие е готов да проведе четвърти мач с Конър Макгрегър. „Диаманта“ обаче постави интересно условие. Той поиска въпросната битка да не се проведе в октагона на UFC, а на боксовия ринг.

Двамата се срещнаха три пъти до момента в клетката. „Ноториъс“ спечели първия им сблъсък, след което Порие взе реванш, а при проведената трилогия ирландецът счупи глезен в края на първия рунд. Това доведе до победа за „Диаманта“, но тя бе оспорена от Макгрегър, който твърди, че този мач трябва да се брои като невалиден.

Запитан в социалните мрежи дали ще се изправи за четвърти път срещу Конър, Порие отговори: „По-скоро не“. Когато стана въпрос обаче за битка между двамата на боксовия ринг, той заяви: „С удоволствие, защото там няма душене. Капарирайте такава опция“.

„Диаманта“ е категоричен, че иска битка с Нейт Диаз, който вече близо година призовава UFC да организират такава. Към момента обаче Дейна Уайт мълчи по въпроса или отклонява темата. Спекулациите гласят, че причината за това е желанието на шефа на организацията да проведе трилогия между Диаз и Конър Макгрегър.