Начало ММА Появи се дата за завръщането на Конър
0

Появи се дата за завръщането на Конър

Появи се дата за завръщането на Конър
0

Голямата звезда на бойните спортове Конър Макгрегър се очаква да се завърне в октагона на 2 юли. Тогава ще се проведе галавечета на UFC 276. Тези индикации се появиха в медиите отвъд океана.

Ноториъс“ счупи левия си глезен на UFC 264 през миналия юли в битка с Дъстин Порие. Оттогава ирландецът се възстановява, като имаше слухове, че той дори може да се бие още тази пролет. Към момента обаче това не изглежда да е вярно.

Шефът на организацията Дейна Уайт говори пред TMZ и също потвърди, че очаква завръщането на своята „златна кокошка“ през лятото.

Мисля, че това ще се случи скоро. Очаквам да стане през лятото. Говорим с него, възстановяването му върви много добре. Няма да избързваме, важното е той да се върне, когато е наистина готов“, коментира Уайт.

Снимка: БТА

Очакванията са Конър да се изправи срещу Нейт Диаз в трилогия между двамата. Анализатори коментират, че именно това е причината той да не получава мач с Порие, макар и двамата открито да искат такъв през пролетта. Дейна обаче протака и не бърза да уреди въпросния сблъсък.

Уайт не говори и по друга важна тема – новия договор на Франсис Нгану. Шефът на UFC не връчи шампионския пояс на камерунеца след победата му над Сирил Ган за титлата в тежка категория. Двамата са в обтегнати отношения, но е малко вероятно „Хищника“ да бъде пуснат с лекота да напусне организацията.