Начало Други Успешен старт за благотворителна инициатива на Боен Клуб „Левски“

Успешен старт за благотворителна инициатива на Боен Клуб „Левски“

Успешен старт за благотворителна инициатива на Боен Клуб „Левски“
0

Първият месец от благотворителната кампания инициирана от Боен Клуб „Левски София“ приключи с успех. Практикуващите бразилско джу-джицу и джудо, които взеха участие в четирите благотворителни тренировки през октомври и ноември, събраха 581 лева и 60 стотинки в полза на кампанията „Help Bobi Walk“.

През изминалите благотворителните обедни тренировки се включиха представители на столичния клуб „Зенит“, плевенския „No Limit“ и състезатели на джудо клуб „Шун Джудо“. Всички събрани средства ще помогнат за лечението на Борис Христов, който през 2010 г. преживява тежка катастрофа и се бори, за да проходи отново.

Тренировките през следващите четири седмици ще бъдат в подкрепа на друга кауза. Те ще се провеждат от 13:00 в неделя. Фиксирана такса за участие няма да има, но по време на заниманията ще се набират дарения. Всеки присъстващ ще може да остави сума по негово желание, а освен това може да се включи и с идеи за конкретна кауза. Тренировките са отворени за представители на клубове от цялата страна.

„Тази седмица ще обявим новата кауза, за която ще се борим следващия един месец“бе обявено в официалната Фейсбук страница на Боен Клуб „Левски София“.

Очаквайте пълен репортаж за кампанията в предаването Boec.BG в неделя от 19:00 ч. по Bulgaria on Air.

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.