Начало Други Стоян Копривленски и Даниел Илиев за пореден път показаха, че имат добри сърца
0

Стоян Копривленски и Даниел Илиев за пореден път показаха, че имат добри сърца

Стоян Копривленски и Даниел Илиев за пореден път показаха, че имат добри сърца
0

Двама от най-перспективните български ММА състезатели Даниел Илиев и Стоян Копривленски подкрепиха инициативата на бизнесмена Благо Солов, за осигуряване на подаръци за деца в семейства със затруднено финансово положение. Те застанаха зад благородната кауза, с твърда увереност, че човек трябва да помага на децата.

Инициативата не е свързана с публична кампания, няма СМС-и или дарения по банкови сметки, а цели да мотивира обикновените хора лично да подарят коледен подарък на нуждаещо се дете. Даниел Илиев и Стоян Копривленски вярват, че няма по-добро средство за мотивация и помощ от личния пример.

Всяко десето дете няма да има Коледа. Ако похарчите 10 лв. по-малко за празниците, за бутилка скъпо вино например, трапезата ви няма да стане по-бедна, но тези 10 лева могат да означават много за някой друг. Момченцето със старите обувки от съседния вход, момиченцето със скъсано яке или самотната майка от долния етаж. Не е трудно. Просто купи подарък и го дай лично на някое дете. Каквото ти решиш. Без СМС-и. Без банкови сметки. Без шумни кампании. Ше бъдете само ти и радоста в детските очи.

Бъди истински Дядо Коледа !