Начало Други Даниел Илиев и Георги Валентинов подкрепиха поредна кауза

Даниел Илиев и Георги Валентинов подкрепиха поредна кауза

Даниел Илиев и Георги Валентинов подкрепиха поредна кауза
0

Две от звездите в бойните ни спортове Даниел Илиев и Георги Валентинов подкрепиха поредна благотворителна кауза и показаха, че имат големи сърца. Двамата често са съпричастни на инициативи от този род, а дори първото издание на създадената от тях бойна верига GRAND FIGHT ARENA подкрепи трима нуждаещи се. 

Дни след успешното провеждане на турнира и личните победи на ринга, Илиев и Валентинов отделиха време, за да се включат в пореден благотворителен търг. Този път в помощ на Божи и Марти.

 

Става дума за две дечица – близнаци, които се раждат преждевременно и са с поставена диагноза „церебрална парализа“. Доктори им дават надежда, че чрез операция „Селективна Дорзална Ризотомия“, ще бъде премахнат мускулният им спазъм. Така Мартин ще може да ходи самостоятелно във всяка среда, а Божидар ще ходи с бастун в защитена среда.

Даниел и Георги се включиха като дариха свои фланелки с автограф, които ще бъдат пуснати на благотворителен търг, организиран от един от фенклубовете на „Левски“ – „Б18“. Условията за участие в търга ще бъдат обявени скоро и публично.

В каузата за Божи и Марти участват още много спортисти, включително и от бойните спортове. Един от тях е боксьорът Благой Найденов, който дари ръкавиците си. Сред артикулите, за които ще се наддава има и ръкавица с автограф на Бърнард Хопкинс-Екзекутора.