Начало ММА UFC уволни още един боец в категория муха

UFC уволни още един боец в категория муха

UFC уволни още един боец в категория муха
0

Информациите за закриването на категория муха в UFC продължават да се потвърждават. Боецът при най-леките – Бен Нгуйен е бил уволнен. Американецът спечели 4 и загуби 3 от битките си в организацията.

Той се присъедини към нея през 2015. Статистиката му в ММА като цяло е по-впечатляваща – 16:5.

Има официални срещи и в кикбокса.

„Какво приключение! Искам да благодаря на всички, които ме подкрепяха от първия ми ден в UFC. Това е един от най-тежките спортове в света. Всички имаме възходи и падения. За съжаление – аз бях освободен от UFC. Може да нямах възможност да се бия за пояс, но се радвам за мачовете, в които участвах. Срещнах много страхотни хора тук в UFC. Бих се със силни противници при най-леките. Създадох много приятелства. Ще пазя тези спомени завинаги. Гледам към 2019 и новите възможности“, емоционален е боецът.

Преди 2015 той се състезава много успешно в организацията NITRO.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.