Начало Други Пропадна сблъсъкът между Мартин Форд и Иранския Хълк (ВИДЕО)

Пропадна сблъсъкът между Мартин Форд и Иранския Хълк (ВИДЕО)

Пропадна сблъсъкът между Мартин Форд и Иранския Хълк (ВИДЕО)
0

Пропадна дългоочакваният двубой между Мартин Форд и Саджад Гариби, по-известен като „Иранския Хълк“. Срещата трябваше първоначално да се проведе в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април, но беше пренасочена за нова дата – 30 април. В крайна сметка, се оказва, че и тогава няма да видим „Битката на титаните“.

„Boxstar може днес да потвърди, че поради непредвидени обстоятелства извън нашия контрол, предстоящият двубой между Мартин Форд и „Иранския Хълк“ няма да се проведе.

Двубоят трябваше да оглави събитието Boxstar Celebrity Boxing. Самото събитие, в което се очаква да участват бившите футболисти от Висшата лига Патрис Евра и Джейми О’Хара, заедно с водещия на подкаст Джеймс Инглиш, ще продължи да се провежда по план.

Форд каза: „Естествено, аз съм силно разочарован, че битката ми срещу „Иранския Хълк“ вече няма да се състои, особено предвид факта, че посветих толкова много време на тренировъчната си програма и правя всичко, за да съм в най-добрата възможна форма за събитието. Въпреки че вече няма да участвам, сега с нетърпение очаквам да присъствам на събитието Boxstar Celebrity Boxing като фен и да покажа пълната си подкрепа за онези смели състезатели, които участват, някои от които ще се състезават в боксов мач за за първи път в живота им. Бих искал да благодаря на моите фенове за тяхната непрекъсната подкрепа и се надявам да се върна на ринга със състезателен характер възможно най-скоро. Очаква се битката засмяна да бъде обявена своевременно…“, написа Мартин Форд в профила си в Instagram.

Двубоят щеше да бъде официален и вписан в боксовата статистика. Двамата бойци отправяха словесни закани един към друг от месеци, а напрежението ескалира през февруари в Дубай, когато се изправиха очи-в-очи.

Срещата дори щеше да се състои на специално изграден ринг. Той трябваше да бъде възможно най-големият, като размер, който е допустим според ПБА (Професионалната Боксова Асоциация). Форд и „Иранския Хълк“ трябваше да боксират с ръкавици от 14 унции. Двубоят трябваше да се състои в 4 рунда по 2 минути и да бъде съблюдаван от Професионалната Боксова Асоциация.

Трима съдии бяха ангажирани да точкуват отстрани на ринга и ако не се стигне до нокаут, тяхното решение щеше да бъде взето като официално.

Самият Форд се подготвяше за сблъсъка заедно с легендата в тежка категория в кикбокса – Рико Верхувен.