Начало ММА Легендата Мага Исмаилов проговори за оттегляне от спорта (ВИДЕО)

Легендата Мага Исмаилов проговори за оттегляне от спорта (ВИДЕО)

Легендата Мага Исмаилов проговори за оттегляне от спорта (ВИДЕО)
0

Магомед Исмаилов, който е звезда в смесените бойни изкуства, проговори в интервю за оттегляне от професионална бойна сцена.

Машината за победи, който е известен и с лудия си нрав, има има баланс от 17 успеха, 1 равенство и 3 поражения в професионалната си ММА кариера. Той е спечелил цели 12 срещи преди финалния гонг (8 с нокаут и 4 след събмишън).

„Смятам да се откажа. Това са бъдещите ми планове. От доста време искам да се откажа. Често говоря за това и не ми се говори отново, защото вече ми е неудобно. Когато често го казваш, но не го правиш, някак си не е правилно. Ще си стягам багажа. Този процес се оказа малко дълъг за мен, но си стягам багажа и искам да спра”, категоричен беше Исмаилов пред „IPFC“.

Припомняме, че в края на този февруари Магомед Исмаилов направи официален дебют в бокса. 35-годишната московска машина разби нигериеца Оланреваджу Дуродола на боксовата гала „REN TV Fight Club“ провела се в Русия.

Успехът дойде с решение, а по време на срещата Исмаилов на няколко пъти отправи сериозни удари, но опонентът му издържа. В крайна сметка след 4 рунда съдиите единодушно избраха руснакът за победител (40:36, 40:36, 40:36).

175-сантиметровият боец от Москва никога не се беше пробвал в бокса и шансовете му преди сблъсъка с Дуродола не бяха големи, с оглед факта, че нигериеца има престижни победи на боксовия ринг. Една от тях е срещу руснака Дмитрий Кудряшов през 2015 година, като Дуродола му нанася първи неуспех от 19 срещи.