Начало Други Хасбула свали опонент на земята (ВИДЕО)

Хасбула свали опонент на земята (ВИДЕО)

Хасбула свали опонент на земята (ВИДЕО)
0

Хасбула Магомедов, известен още като „Хасбик“, продължава да забавлява феновете си. Малкият човек се сби къде на шега, къде не със свой почитател на представяне на своя криптовалута.

Дагестанецът демонстрира страхотни леви и десни прави, а малко по-късно свали своя опонент на земята и скочи върху него.

Разбира се всичко беше с цел – забавление на хората.

Припомняме, че наскоро Хасбула атакува противник с вилица. Това се случи по време на вечеря с негови познати и далеч не беше на шега.

Наскоро Хасбула и друг малък човек – Абдурозик получиха шампионски пояси на Световния боксов съвет – WBC. Подаръкът дойде лично от Маурисио Сюлейман – президент на боксовата организация, който се срещна с Абдурозик в заведение в Дубай, Обединени арабски емирства.

Популярността на Хасбула Магомедов нарастна неимоверно в последната година като дори се заговори за организирането на двубой в UFC между него и друг любител на бойните спортове, който е на сходни години и имащ същото заболяване като Хасбик – Абдурозик.

Хасбула Магомедов е малък човек, с ръст едва един метър и тежащ 20 килограма. По непотвърдена информация Хасбик е на 19 години. Той е добър приятел с Хабиб Нурмагомедов и Ислам Махачев.

Малкият голям човек дори беше поканен на събитието UFC 267, състояло се в Обединените арабски емирства. Хасбула беше в епицентъра на всички интересни събития на турнира в Абу Даби, като се превърна в единствения гост на събитието, влязъл в октагона.

Наскоро той застана „очи в очи“ с друг полуръст – Ерали Богобилов. След провокация, Хасбула нападна Ерали, а хората се втурнаха да ги разтървават.