Начало Други Хасбула разби пореден опонент (ВИДЕО)

Хасбула разби пореден опонент (ВИДЕО)

Хасбула разби пореден опонент (ВИДЕО)
0

Хасбула Магомедов, който е известен още като Хасбик, демонстрира сила и в електронните спортове.

Малкият човек премери сили в онлайн игра в смесените бойни изкуства заедно с момче и успя да го победи. Радостта на Хасбула беше толкова голяма, че той започна да се смее истерично и да прави кълбета на земята.

Припомняме, че популярността на Хасбула Магомедов нарастна неимоверно в последната година като дори се заговори за организирането на двубой в UFC между него и друг любител на бойните спортове, който е на сходни години и имащ същото заболяване като Хасбик – Абдурозик.

Хасбула Магомедов е малък човек, с ръст едва един метър и тежащ 20 килограма. По непотвърдена информация Хасбик е на 19 години. Той е добър приятел с Хабиб Нурмагомедов и Ислам Махачев.

Малкият голям човек дори беше поканен на събитието UFC 267, състояло се в Обединените арабски емирства. Хасбула беше в епицентъра на всички интересни събития на турнира в Абу Даби, като се превърна в единствения гост на събитието, влязъл в октагона.

Наскоро той застана „очи в очи“ с друг полуръст – Ерали Богобилов. След провокация, Хасбула нападна Ерали, а хората се втурнаха да ги разтървават.