Начало Други Хасбула атакува ММА боец в октагона (ВИДЕО)

Хасбула атакува ММА боец в октагона (ВИДЕО)

Хасбула атакува ММА боец в октагона (ВИДЕО)
0

Хасбула Магомедов демонстрира умения в смесените бойни изкуства. Малкият човек, който е известен още като Хасбик, потренира с професионални бойци в Дагестан. Той показа завидна за положението му техника, пласирайки няколко леви и десни крошета в главата на опонента.

Припомняме, че популярността на Хасбула Магомедов нарастна неимоверно в последната година като дори се заговори за организирането на двубой в UFC между него и друг любител на бойните спортове, който е на сходни години и имащ същото заболяване като Хасбик – Абдурозик.

Хасбула Магомедов е малък човек, с ръст едва един метър и тежащ 20 килограма. По непотвърдена информация Хасбик е на 19 години. Той е добър приятел с Хабиб Нурмагомедов и Ислам Махачев.

Малкият голям човек дори беше поканен на събитието UFC 267, състояло се в Обединените арабски емирства. Хасбула беше в епицентъра на всички интересни събития на турнира в Абу Даби, като се превърна в единствения гост на събитието, влязъл в октагона.

Наскоро той застана „очи в очи“ с друг полуръст – Ерали Богобилов. След провокация, Хасбула нападна Ерали, а хората се втурнаха да ги разтървават.