Начало Бокс Абдурозик и Хасбула вече имат шампионски пояси на WBC (ВИДЕО)

Абдурозик и Хасбула вече имат шампионски пояси на WBC (ВИДЕО)

Абдурозик и Хасбула вече имат шампионски пояси на WBC (ВИДЕО)
0

Двамата опоненти и едни от най-известните малки хора в света в момента – Абдурозик и Хасбула Магомедов, получиха шампионски пояси на Световния боксов съвет – WBC.

Подаръкът дойде лично от Маурисио Сюлейман – президент на боксовата организация, който се срещна с Абдурозик в заведение в Дубай, Обединени арабски емирства.

Новината съобщи самият полуръст в социалните мрежи.

„За мен е чест да получа собствен шампионски пояс от президента на Световния боксов съвет (WBC). Чувствам се обичан и благословен“, написа Абдурозик в профила си в Instagram.

Преди повече от месец Абдурозик нападна и световния шампион на WBC, но в тежка категория – Тайсън Фюри в ресторант в Обединените арабски емирства.

Припомняме, че в последната година интересът и популярността на малките хора, сред които Хасбула Магомедов, Абдурозик и Ерали Бойгобилов расте неимоверно.

Тримата са канени на различни големи бойни гали в различни спортове.

Популярността им нарастна неимоверно след като се заговори за организирането на двубой в UFC между Абдурозик и друг любител на бойните спортове, който е на сходни години и имащ същото заболяване като него – Хасбула Магомедов (Хасбик).

Наскоро дори Ерали и Абдурозик се срещнаха на боксова гала в Узбекистан. Двамата се обсипаха със заплахи на ринга, а след това Абдурозик се позабавлява, посрещнат като звезда, в един от най-известните ресторанти в Ташкент, където дори потанцува с главния готвач.