Начало Бокс Мартин Форд излезе лице в лице с олимпийския шампион по бокс (ВИДЕО)

Мартин Форд излезе лице в лице с олимпийския шампион по бокс (ВИДЕО)

Мартин Форд излезе лице в лице с олимпийския шампион по бокс (ВИДЕО)
0

„Най-страшния човек на света“, както е наричан Мартин Форд, застана „лице в лице“ с настоящия олимпийски шампион при най-тежките и непобеден на професионалния боксов ринг – Баходир Жалолов от Узбекистан.

Това се случи в часовете преди боксова гала, на която 201-сантиметровият узбек регистрира своята юбилейна 10-а победа на професионалния ринг (всичките е приключил с нокаут).

27-годишният Жалолов (олимпийски, световен и трикратен азиатски шампион в аматьорския бокс) разби поляка Камил Соколовски с технически нокаут в 5-я рунд на сблъсъка им, който беше част от събитие, провело се в Дубай, Обединени арабски емирства.

„Всичко е за ЕНЕРГИЯТА, приятелството и спомените …. Успех тази вечер, приятелю. Нямам търпение да гледам…“, написа Форд в профила си в Instagram.

Припомняме, че 39-годишният актьор и културист Мартин Форд ще премери сили с „Иранския Хълк“Саджад Гариби. Сблъсъкът между тях, наречен „Битката на чудовищата“, вече има официални правила. Двамата гиганти трябваше да се изправят един срещу друг в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април, но срещата беше пренасочена за нова дата.

Двубоят им ще бъде официален и ще бъде вписан в боксовата статистика. Двамата бойци отправят словесни закани от месеци, а напрежението ескалира през февруари в Дубай, когато се изправиха очи-в-очи.

Рингът ще бъде възможно най-големия, като размер, който е допустим според ПБА (Професионалната Боксова Асоциация). Форд и „Иранския Хълк“ ще боксират с ръкавици от 14 унции. Трима съдии ще точкуват отстрани на ринга и ако не се стигне до нокаут, тяхното решение ще бъде взето като официално.

Самият Форд се подготвя за сблъсъска заедно с легендата в тежка категория в кикбокса – Рико Верхувен.