Начало Други Мартин Форд въвлечен в меле на музикален концерт (ВИДЕО)

Мартин Форд въвлечен в меле на музикален концерт (ВИДЕО)

Мартин Форд въвлечен в меле на музикален концерт (ВИДЕО)
0

Мартин Форд, гигантът, който се очаква да спори със Саджад Гариби през април в „Битката на чудовищата“, беше неволно въвлечен в меле по време на концерт на легендата Шака Кан.

„Имам предвид, че има преден ред … и след това има ПРЕДЕН РЕД ….. 😂😂😂. От всички в залата, трябваше нашите места да бъдат смачкани. Така, че се извинявам на горките хора зад мен за стоенето цяла нощ край битката“, написа Форд в профила си в Instagram.

Припомняме, че 39-годишният актьор и културист Мартин Форд ще премери сили с „Иранския Хълк“Саяд Гариби. Сблъсъкът между тях, наречен „Битката на чудовищата“, вече има официални правила. Двамата гиганти ще се изправят един срещу друг в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април. Двубоят им ще бъде официален и ще бъде вписан в боксовата статистика.

Рингът ще бъде възможно най-големия, като размер, който е допустим според ПБА (Професионалната Боксова Асоциация). Форд и „Иранския Хълк“ ще боксират с ръкавици от 14 унции. Трима съдии ще точкуват отстрани на ринга и ако не се стигне до нокаут, тяхното решение ще бъде взето като официално.

Самият Форд се подготвя за сблъсъска заедно с легендата в тежка категория в кикбокса – Рико Верхувен.