Начало Други Иранския Хълк демонстрира какво ще се случи с Форд в „Битката на чудовищата“ (ВИДЕО)

Иранския Хълк демонстрира какво ще се случи с Форд в „Битката на чудовищата“ (ВИДЕО)

Иранския Хълк демонстрира какво ще се случи с Форд в „Битката на чудовищата“ (ВИДЕО)
0

Саяд Гариби, известен още като „Иранския Хълк“, направи коментар и поясни какво ще се случи с противника си в „Битката на чудовищата“ – Мартин Форд.

Припомняме, че двамата великани ще премерят сили в двубой, който ще се проведе в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април. Сблъсъкът, наречен „Битката на чудовищата“, е официален и ще бъде вписан в боксовата статистика.

„Мартин Форд, продлъжавай да обиждаш колкото искаш. Да се правиш на клоун и да показваш неуважение. Аз обаче ти обещавам, че ще те изкарват от ринга на носилка. Няма да имаш никакъв шанс срещу мен“, заяви Гариби.

В края на видеото иранецът смачква един портокал, демонстрирайки силата си и това какво очаква Форд.

Двубоят ще се проведе в 4 рунда по 2 минути. Той ще бъде съблюдаван от ПБА (Професионалната Боксова Асоциация). В следващите седмици трябва да бъдат обявени и подгряващите сблъсъци, които ще включват популярни имена от шоубизнеса. Билетите пък ще се пуснат в продажба от 11 февруари.

Рингът ще бъде възможно най-големия, като размер, който е допустим според ПБА. Форд и „Иранския Хълк“ ще боксират с ръкавици от 14 унции. Трима съдии ще точкуват отстрани на ринга и ако не се стигне до нокаут, тяхното решение ще бъде взето като официално.

Мартин Форд се подготвя за двубоя с Гариби с може би най-известния кикбоксьор в света в момента – Рико Верхувен.