Начало Други Форд използва Верхувен за боксова круша (ВИДЕО)

Форд използва Верхувен за боксова круша (ВИДЕО)

Форд използва Верхувен за боксова круша (ВИДЕО)
0

Мартин Форд и Рико Верхувен продължават съвместните спаринги. Преди дни двамата потренираха заедно, но явно не е било единичен случай. „Краля на кикбокса“ сподели в социалните мрежи видео, в което гигантът Форд налага нидерландеца, който междувременно е стегнал коремните си мускули.

Припомняме, че 39-годишният актьор и културист Мартин Форд ще премери сили с „Иранския Хълк“Саяд Гариби. Сблъсъкът между тях, наречен „Битката на чудовищата“, вече има официални правила. Двамата гиганти ще се изправят един срещу друг в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април. Двубоят им ще бъде официален и ще бъде вписан в боксовата статистика.

„145-килограмовият Мартин Форд разгръща силата си“, написа Верхувен в профила си в Instagram.

„Най-добрата част от тренировъчната сесия… от Майлс. Може ли да го направим отново днес, моля“, написа шеговито в коментар под поста самият Форд.

Рингът ще бъде възможно най-големия, като размер, който е допустим според ПБА (Професионалната Боксова Асоциация). Форд и „Иранския Хълк“ ще боксират с ръкавици от 14 унции. Трима съдии ще точкуват отстрани на ринга и ако не се стигне до нокаут, тяхното решение ще бъде взето като официално.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".