Начало Други Кечисти срещу скинари срещу ММА бойци – кой победи?
0

Кечисти срещу скинари срещу ММА бойци – кой победи?

Кечисти срещу скинари срещу ММА бойци – кой победи?
0

Кеч легендата Крис Джерико разказа невероятна история, достойна за холивудски екшън, случила се при европейско турне на WWE преди години.

Според 49-годишният американец, в мелето са участвали той и колегите му от развлекателния бизнес, местни скинари и ММА бойци, които са се озовали на едно и също място в един и същи момент. Джерико си припомни, че искрата е пламнала след като Трипъл Ейч е отказал да даде автограф на фен.

View this post on Instagram

#WeAreNXT #Proud

A post shared by Paul "Triple H" Levesque (@tripleh) on

„Мисля, че Трипъл Ейч трябваше да даде автограф на някого, но не го направи. Качи се в асансьора и изчезна. И този тъп много се ядоса и се сби с едно от момчетата. Бяхме по средата на много дълго турне. Не искаш да се закачаш с момчетата. Бяхме кечисти срещу скинари срещу ММА бойци. Нека го кажа така – кечистите яко ритаха задници“, припомни си Джерико.

49-годишният американец навлезе и в детайли как точно се е провело мелето.

„Помня, че Висцера седеше върху един тип. Той седеше върху него, а аз тичах наоколо и се чудех колко тениски ще мога да разкъсам. Ще разкъсам твоята, и твоята, и твоята… мисля, че Беноа беше направил на един тип хватката „кросфейс“ и му се смееше. Беше едно огромно меле“.

Любопитното е, че преди месец на бял свят се появи подобна история, разказана от настоящия изпълнителен директор на „Разбиване“ и старши вицепрезидент на WWE Брус Бричърд. Тя отново се е разиграла през 2005 г., но от двата разказа не става ясно дали са за едно и също събитие.