Начало Други Иранския Хълк огъва лостове (ВИДЕО)

Иранския Хълк огъва лостове (ВИДЕО)

Иранския Хълк огъва лостове (ВИДЕО)
0

Саджад Гариби, по-известен като „Иранския Хълк“, продължава да се подготвя за „Битката на чудовищата“. Иранецът сподели видео от подготовката за срещата с Мартин Форд, на което впечатлява, огъвайки лост за вдигане на тежести.

Припомняме, че двамата великани ще премерят сили в двубой, който ще се проведе в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април. Сблъсъкът, наречен „Битката на чудовищата“, е официален и ще бъде вписан в боксовата статистика.

„Пресконференция в Дубай ще има в петък, тази седмица. Последният тренировъчен ден от лагера в Абасабад, Техеран. Благодаря на всички близки, които ми помогнаха през това време: д-р Фаршид Ходамипур, инженер Мехди Радан Ара и скъпата Диако. Надявам се да направя името на Иран и нашето любимо знаме горди“, написа Гариби в профила си в Instagram.

Двубоят ще се проведе в 4 рунда по 2 минути. Той ще бъде съблюдаван от ПБА (Професионалната Боксова Асоциация). В следващите седмици трябва да бъдат обявени и подгряващите сблъсъци, които ще включват популярни имена от шоубизнеса. Билетите пък ще се пуснат в продажба от 11 февруари.

Рингът ще бъде възможно най-големия, като размер, който е допустим според ПБА. Форд и „Иранския Хълк“ ще боксират с ръкавици от 14 унции. Трима съдии ще точкуват отстрани на ринга и ако не се стигне до нокаут, тяхното решение ще бъде взето като официално.

Мартин Форд се подготвя за двубоя с Гариби с може би най-известния кикбоксьор в света в момента – Рико Верхувен.