Начало Бокс Отложиха „Битката на гигантите“
0

Отложиха „Битката на гигантите“

Отложиха „Битката на гигантите“
0

Дългоочакваният сблъсък между Мартин Форд и Иранския Хълк, по-известен като „Битката на гигантите“, няма да се проведе на 2 април. Галавечерта в „О2 Арена“ в Лондон е отложена с четири седмици и преместена за 30 април. Причината за решението се крие в множество контузии на други участници от подгряващия списък.

Форд и Саджад Гариби, както е истинското име на Иранския Хълк, от повече от година сипят закани един към друг. Те се срещнаха наскоро за пръв път лице в лице в Дубай, като успяха да се спречкат, но бързо бяха разтървани.

Поради няколко контузии, спортните звезди и известни личности в списъка ще получат повече време, за да се подготвят за ринга. Целта ни е да предоставим шоу с имена, които са напълно здрави и ще дадат най-доброто от себе си“, гласи официалното становище на организаторите.

Самият Форд също потвърди новината. В Instagram той написа, че се намира в отлична форма и не е сред контузените знаменитости. Напротив, в момента той тежи точно 140 килограма и се чувства по-добре от всякога.