Начало Бокс Синът на Ивендър Холифийлд подгрява Пулеви
0

Синът на Ивендър Холифийлд подгрява Пулеви

Синът на Ивендър Холифийлд подгрява Пулеви
0

Една от най-големите звезди на световния бокс от близкото минало – Ивендър Холифийлд се очаква да бъде на първия ред край ринга за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви. Бившият световен шампион почти сигурно ще присъства на галавечерта на 14 май в Ингълууд, Калифорния. Причината за визитата му е свързана с участието на неговия син Евън.

24-годишният Холифийлд (9-0) ще боксира в един от подгряващите мачове. Той ще проведе 10-ия си двубой на професионалния ринг в категория супер полусредна. „Младия Холи“, както е известен Евън, ще се изправи срещу Морис Уилямс (7-2). По предварителна информация мачът трябва да бъде в 6 рунда.

Както вече Boec.bg информира, Кубрат Пулев също ще вземе участие на галавечерта в Ингълууд. Кобрата ще се завърне на ринга в 10-рундов мач срещу Андрей Федосов. Гвоздеят на програмата пък трябва да е битката на Тервел Пулев с бившия световен шампион Сергей Ковальов.

В списъка за мачове са предвидени поне още три двубоя. Те обаче все още се уточняват, като всичко е в твърде ранен етап на договаряне.