Начало Други Иранския Хълк атакува Форд на нова пресконференция (ВИДЕО)

Иранския Хълк атакува Форд на нова пресконференция (ВИДЕО)

Иранския Хълк атакува Форд на нова пресконференция (ВИДЕО)
0

Саджад Гариби, по-известен като „Иранския Хълк“ атакува Мартин Форд на нова пресконференция преди сблъсъка им, който е наречен „Битката на чудовищата“.

По време на речта си, персиецът изведнъж проговори на английски към своя съперник: „Форд, готов съм за теб“, след което блъсна всичко от неговата маса и стана да се саморазправя физически с актьора. Това, обаче принуди хора от двата екипа да се намесят и до сблъсък не се стигна.

Припомняме, че в края на февруари двамата се срещнаха за пръв път лице в лице. Те направиха обща своеобразна пресконференция в Дубай, която завърши със спречкване помежду им и физически контакт.

Двамата великани ще премерят сили в двубой, който ще се проведе в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април. Сблъсъкът, наречен „Битката на чудовищата“, е официален и ще бъде вписан в боксовата статистика.

Двубоят ще се проведе в 4 рунда по 2 минути. Той ще бъде съблюдаван от ПБА (Професионалната Боксова Асоциация). В следващите седмици трябва да бъдат обявени и подгряващите сблъсъци, които ще включват популярни имена от шоубизнеса. Билетите пък ще се пуснат в продажба от 11 февруари.

Рингът ще бъде възможно най-големия, като размер, който е допустим според ПБА. Форд и „Иранския Хълк“ ще боксират с ръкавици от 14 унции. Трима съдии ще точкуват отстрани на ринга и ако не се стигне до нокаут, тяхното решение ще бъде взето като официално.

Мартин Форд се подготвя за двубоя с Гариби с може би най-известния кикбоксьор в света в момента – Рико Верхувен.