Начало Бокс WBC сваля цените
0

WBC сваля цените

WBC сваля цените
0

Президентът на Световния боксов съвет Маурисио Сюлейман е готов да намали таксите, които организацията взема за провеждане на двубои при рестартирането на събитията след пандемията от коронавирус.

Той обясни, че професионалният бокс е изправен пред нова реалност и, както колкото се може повече боксьори би трябвало да намалят финансовите си изисквания, за да са възможно двубоите пред празни трибуни, така и WBC е готов да преосмисли своите позиции по някои въпроси.

„Всички ще трябва да участваме в това нещо. Ще е важно да имаме гъвкавост, да се пренастроим към новата ситуация, да променим таксите… Директно обявявам, че ще бъдем гъвкави, таксите за провеждане на двубои ще се намалят и ще се опитаме да съкратим всички разходи“, каза Сюлейман.

Той обяви и, че е много вероятно боксьори, които не влязат в категорията си, да получат позволение да се бият за титлата, тъй като много малко имат възможност да тренират на 100%.

„Това е много важен въпрос, никой не тренира на високо ниво по обективни причини. Този път всичко е възможно, няма да има много смисъл да се откажем от откриването, след като всички живеем в нещо неочаквано“.