Начало ММА Гейджи разкри плана си за победа срещу Хабиб

Гейджи разкри плана си за победа срещу Хабиб

Гейджи разкри плана си за победа срещу Хабиб
0

Джъстин Гейджи ще спазва строго инструкциите на треньорите си в евентуалната битка с Хабиб Нурмагомедов през август/септември. Американецът унищожи Тони Фъргюсън на UFC 249 и сега ще се опита да нанесе първа загуба „Орела“.

Мачът все още не е потвърден, но именно Гейджи вече е със статут на временен шампион в лека категория.

„Много съм атлетичен. Ще работя здраво да изкарам най-доброто от себе си“, Гейджи сподели пред ESPN. „Когато започнеш да се изморяваш, първо го отнасят краката ти. Затова няма да си почина нито ден и ще тичам здраво. Скачам много на въже, клякам, правя и други упражнения за крака.“

„Ако те са във форма – просто не се уморявам. Мога да удрям като камион с часове.“

„Нужни са ми осем лоу кика, за да го изкарам извън строя. Има и други фактори, разбира се, но всичко е кардио“, призна Джъстин Гейджи.

Американецът сподели кога очаква да се проведе битката.

„Предполагам през септември или август. Имам нужда от време. Това е мачът, който искам. Заслужих си го, сега е мой ред да се бия за титлата“, сподели Гейджи, отхвърляйки шанс за солиден чек при среща с Конър Макгрегър в октагона.

Американецът ще трябва да внимава, защото ако Хабиб го свали в партер, битката е предрешена.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.