Начало Бокс Раян Гарсия гони статистика 60-0

Раян Гарсия гони статистика 60-0

Раян Гарсия гони статистика 60-0
0

Талантливият Раян Гарсия се цели да бъде най-добрият боксьор в историята. Младокът се стреми да приключи кариерата си със статистика – 60 победи и нито една загуба.

Боецът направи свой профил в You tube и сподели плановете си за бъдещето.

„Аз съм Раян Гарсия и съм 20-0“, Гарсия заяви в новия си канал. „Нормално дете от Викторвил съм. Започнах да тренирам бокс, защото исках да се занимавам с индивидуален спорт. Чичо ми ме заведе в гаража и оттогава не спирам да бия крушата.“

„Нокаутирам хора по невиждан до сега начин, а съм на 21. Направих този канал за видео материали, за да запазя всеки ценен момент. Много хора ме мислят за арогантен, но аз просто приемам много насериозно спорта, а същевременно се забавлявам. Посвещавам всеки един ден на тази своя любов.“

Непобеденият боксьор в лека категория ще трябва да се бие поне три пъти годишно, за да постигне целта си.

„Ще се опитам да стана 60-0 – да бъда най-добрият за всички времена. Вие ще минете заедно с мен през всеки труден момент. Предстои ми страхотно приключение и аз съм напълно готов“, допълни Гарсия.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.