Начало Бокс Боксьори с почти 200 загуби общо излизат един срещу друг
0

Боксьори с почти 200 загуби общо излизат един срещу друг

Боксьори с почти 200 загуби общо излизат един срещу друг
0

Двама от британските професионални боксьори с най-лоши статистически показатели ще се изправят един срещу друг в любопитен сблъсък.

29-годишният Джейми Куин, носещ прякора „Детето на Дявола“, ще запише своя професионален двубой №100 на 26 октомври. Впечатляващото в кариерата му обаче, освен големият брой двубои за от 2014 г. насам, е, че е загубил цели 92 от тях, но само 3 с нокаут. В два двубоя е завършил наравно, а на сметката си има едва 5 победи.

Още по-любопитен е съперникът му в очаквания с огромен интерес от феновете двубой. Той се казва Касим Хюсейн и е на 26 години, като става професионалист през 2012 г. За 7 години по професионалните рингове „Кас“ е навъртял точно 100 двубоя, като е загубил цели 94 от тях, а в 2 е завършил наравно. Срещу „Детето на Дявола“ той ще излезе в своя 101-ви мач, като ще търси победа №5.

„Аз ще играя своя мач №101, Джейми Куин ще запише №100 и ще се изправим един срещу друг. С него сме делили много съблекални, забавлявали сме се, но следващата седмица ще си разменим здрави удари. Покажете подкрепа и направете вечерта незабравима за нас“, обърна се Хюсейн към феновете на бокса в Олдъм.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.