Начало Други Хасбула нападна опонент с вилица (ВИДЕО)

Хасбула нападна опонент с вилица (ВИДЕО)

Хасбула нападна опонент с вилица (ВИДЕО)
0

Хасбула Магомедов, известен още като „Хасбик“, продължава да забавлява феновете си. Малкият човек атакува противник с вилица. Това се случи по време на вечеря с негови познати.

При шега от страна на един от тях, един от най-популярните малки хора в света взе кухненският прибор и започна да го размахва, сипейки закани.

Наскоро Хасбула и друг малък човек – Абдурозик получиха шампионски пояси на Световния боксов съвет – WBC. Подаръкът дойде лично от Маурисио Сюлейман – президент на боксовата организация, който се срещна с Абдурозик в заведение в Дубай, Обединени арабски емирства.

Припомняме, че популярността на Хасбула Магомедов нарастна неимоверно в последната година като дори се заговори за организирането на двубой в UFC между него и друг любител на бойните спортове, който е на сходни години и имащ същото заболяване като Хасбик – Абдурозик.

Хасбула Магомедов е малък човек, с ръст едва един метър и тежащ 20 килограма. По непотвърдена информация Хасбик е на 19 години. Той е добър приятел с Хабиб Нурмагомедов и Ислам Махачев.

Малкият голям човек дори беше поканен на събитието UFC 267, състояло се в Обединените арабски емирства. Хасбула беше в епицентъра на всички интересни събития на турнира в Абу Даби, като се превърна в единствения гост на събитието, влязъл в октагона.

Наскоро той застана „очи в очи“ с друг полуръст – Ерали Богобилов. След провокация, Хасбула нападна Ерали, а хората се втурнаха да ги разтървават.