Начало Бокс ММА звездата Исмаилов дебютира с успех в бокса (ВИДЕО)

ММА звездата Исмаилов дебютира с успех в бокса (ВИДЕО)

ММА звездата Исмаилов дебютира с успех в бокса (ВИДЕО)
0

Магомед Исмаилов направи официален дебют в бокса. 35-годишната московска машина разби нигериеца Оланреваджу Дуродола на боксовата гала „REN TV Fight Club“ провела се в Русия.

Успехът дойде с решение, а по време на срещата Исмаилов на няколко пъти отправи сериозни удари, но опонентът му издържа. В крайна сметка след 4 рунда съдиите единодушно избраха руснакът за победител (40:36, 40:36, 40:36).

175-сантиметровият боец от Москва никога не се беше пробвал в бокса и шансовете му преди сблъсъка с Дуродола не бяха големи, с оглед факта, че нигериеца има престижни победи на боксовия ринг. Една от тях е срещу руснака Дмитрий Кудряшов през 2015 година, като Дуродола му нанася първи неуспех от 19 срещи.

Разликата имаше в габаритите на двамата (175 см – Исмаилов и 189 см – Дуродола). Това обаче не се отрази в полза на нигериеца.

Исмаилов има баланс от 17 успеха, 1 равенство и 3 поражения в професионалната си ММА кариера. Той е спечелил цели 12 срещи преди финалния гонг (8 с нокаут и 4 след събмишън).

Дуродола е с баланс от 37 успеха и 9 поражения, но в професионалния бокс. Нигериецът е спечелил цели 34 двубоя с нокаут, а в 7 е бил нокаутиран.

Ето и цялото събитие. Срещата между Исмаилов и Дуродола стартира след 4:38:00.