Начало Бокс Първият противник на Джошуа: Не знаех кой е!

Първият противник на Джошуа: Не знаех кой е!

Първият противник на Джошуа: Не знаех кой е!
0

Дебютният съперник на Антъни Джошуа при професионалистите не е знаел за британеца преди да подпишат договорите за мача. Италианецът Емануеле Лео се изправи срещу Ей Джей през октомври 2013 година в зала „О2 арена“.

Лео приел битката без дори да провери визитката на противника си, който е олимпийски шампион с блестяща аматьорска кариера.

„Когато ми казаха, че ще се бия с Джошуа, се запитах: „Кой е той?“, Лео сподели пред Sky Sports.

„Отидох в Лондон и се запознах с него. Много възпитан човек. Имаше голям екип за дебютант с треньори, фитнес инструктори, масажисти и тн.“

В момента италианецът не се занимава с бокс.

„Започнах късно, но дръпнах много бързо. В един момент обаче кариерата ми тръгна стремглаво надолу и тогава си казах, че трябва да спра. Осъзнах колко е различен боксът в Италия с този в останалите страни. Истинският мъж не трябва да си търси извинения, а да намира решения – разбрах го по трудния начин“, допълни Емануеле Лео.

„Бих се пробвал отново с Антъни“, шегува се бившият боец.

По това време той е с 8 победи и нито една загуба.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.