Начало Други Иранския Хълк за Форд: Не се крий, страхливецо (ВИДЕО)

Иранския Хълк за Форд: Не се крий, страхливецо (ВИДЕО)

Иранския Хълк за Форд: Не се крий, страхливецо (ВИДЕО)
0

Саджад Гариби, известен още като „Иранския Хълк“, продължава да „нажежава“ обстановката за сблъсъка с културиста и актьор – Мартин Форд. Те ще премерят сили в битка, наречена „Битката на гигантите“. Двамата трябваше да се изправят един срещу друг в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април, но срещата беше пренасочена за нова дата.

Двубоят им ще бъде официален и ще бъде вписан в боксовата статистика. Двамата бойци отправят словесни закани от месеци, а напрежението ескалира през февруари в Дубай, когато се изправиха очи-в-очи.

„Красавецо (Форд), ти си просто страхливец, който се крие зад жени. Няма извинения, няма респект. Очаквай тежко отмъщение“, написа Гариби, споделяйки видео от Дубай, на което е заедно със свои приятели, които обсипват със закани Мартин Форд.

„Аз съм тук в „Парамаунт Хотел“ (в Дубай). Ти къде си? Покажи се. Аз съм готов. Не се крий“, заяви Гариби в самото видео.

Двубоят между Гариби и Форд ще се състои на специално изграден ринг. Той ще бъде възможно най-големият, като размер, който е допустим според ПБА (Професионалната Боксова Асоциация). Форд и „Иранския Хълк“ ще боксират с ръкавици от 14 унции. Срещата ще се проведе в 4 рунда по 2 минути и ще бъде съблюдавана от Професионалната Боксова Асоциация.

Трима съдии ще точкуват отстрани на ринга и ако не се стигне до нокаут, тяхното решение ще бъде взето като официално.

Самият Форд се подготвя за сблъсъска заедно с легендата в тежка категория в кикбокса – Рико Верхувен.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".