Начало Други Иранския Хълк за Форд: Не се крий, страхливецо (ВИДЕО)

Иранския Хълк за Форд: Не се крий, страхливецо (ВИДЕО)

Иранския Хълк за Форд: Не се крий, страхливецо (ВИДЕО)
0

Саджад Гариби, известен още като „Иранския Хълк“, продължава да „нажежава“ обстановката за сблъсъка с културиста и актьор – Мартин Форд. Те ще премерят сили в битка, наречена „Битката на гигантите“. Двамата трябваше да се изправят един срещу друг в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април, но срещата беше пренасочена за нова дата.

Двубоят им ще бъде официален и ще бъде вписан в боксовата статистика. Двамата бойци отправят словесни закани от месеци, а напрежението ескалира през февруари в Дубай, когато се изправиха очи-в-очи.

„Красавецо (Форд), ти си просто страхливец, който се крие зад жени. Няма извинения, няма респект. Очаквай тежко отмъщение“, написа Гариби, споделяйки видео от Дубай, на което е заедно със свои приятели, които обсипват със закани Мартин Форд.

„Аз съм тук в „Парамаунт Хотел“ (в Дубай). Ти къде си? Покажи се. Аз съм готов. Не се крий“, заяви Гариби в самото видео.

Двубоят между Гариби и Форд ще се състои на специално изграден ринг. Той ще бъде възможно най-големият, като размер, който е допустим според ПБА (Професионалната Боксова Асоциация). Форд и „Иранския Хълк“ ще боксират с ръкавици от 14 унции. Срещата ще се проведе в 4 рунда по 2 минути и ще бъде съблюдавана от Професионалната Боксова Асоциация.

Трима съдии ще точкуват отстрани на ринга и ако не се стигне до нокаут, тяхното решение ще бъде взето като официално.

Самият Форд се подготвя за сблъсъска заедно с легендата в тежка категория в кикбокса – Рико Верхувен.