Начало Други Миро изпусна титла в кеча (ВИДЕО)

Миро изпусна титла в кеча (ВИДЕО)

Миро изпусна титла в кеча (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, изпусна да спечели най-новата титла в развлекателния спорт – AEW All-Atlantic.

В един от основните двубои на „Pay Per View“- събитието „AEW Forbidden Door“, състояло се пред пълните трибуни на „United Center“ в Чикаго, Илинойс, Миро беше близо до короноването с пояса, но в крайна сметка, той стана притежание на бившата звезда на WWE – Пак (известен преди като „Невил“ или „Ейдриън Невил“).

Новата титла в най-бързо развиващата се кеч компания в света – AEW беше създадена на 8 юни в партньорство с най-известната японска организация в развлекателния спорт – New Japan Pro Wrestling – NJPW.

Мегасблъсъкът за пояса се проведе между четирима кечисти, тип „фатална четворка“. В него, освен българската звезда, участие взеха Пак, както и друга бивша звезда на Световната федерация по кеч – Малакай Блек (преди известен като „Алистър Блек“). Четвъртият кечист, който трябваше да вземе участие в мегасблъсъка е Томохиро Ишии от най-известната японска организация в развлекателния спорт – New Japan Pro Wrestling – NJPW (той победи двама противници – Йошинобу Канемару и Кларк Конърс). Той страда от контузия и в последния момент беше заменен от Кларк Конърс.

По време на двубоя Миро демонстрира най-силните си хватки,

но в неговия край не успя да завърши събмишъна си, приложен точно върху Пак, и допусна английският кечист да тушира Конърс. По този начин Пак стана първият носител на трофея.

Интересното е, че българският кечист дори получи „копие“ в маса от страна на Кларк Конърс, но съумя да се върне в срещата!

Много от коментарите на фенове в профила на най-бързо развиващата се кеч организация в света, предположиха, че Миро не спечели пояса, защото собственикът на компанията – Тони Кан готви пловдивчанина за най-големите сблъсъци, а именно – за световната титла!